Självkärleksmåndag – Välj rätt mål för 2018!

Gymmen svämmar över med människor, kraven på oss själva blir högre än någonsin. Överallt hörs ”100 dagar utan socker”, dieter och viktnedgångstips och alla påverkas. Inte är väl det så konstigt när samhället har en såå styrande och tydlig bild av vad som faktiskt är hälsosamt. Men är det egentligen så jäkla hälsosamt? I mina ögon är allt långt ifrån hälsosamt när man själv far illa, när man själv mår dåligt psykiskt för att uppnå något… Därav är det så sjukt viktigt att inte lyssna på vad tidningar, tv och alla renodlade hälsogurus säger… Hur mår du? Vad vill du?

I veckans YouTube klipp har jag min Casandra med mig, min vän och kollega från IAMPROUD.  Vi har själv varit där. Där tvångstankarna tog överhand, där träningen inte längre var roligt, där maten och dess kaloriräkning till slut var ett heltidsjobb att hinna med och som endast gav ångest och tvångstankar med sig. Målen inför 2018 måste inte involvera viktnedgång eller kaloriräkning, men om det nu måste det enligt dig, varför måste det de? Träning/Motion är viktigt, det är bra mat också. Men mår du dåligt psykiskt spelar det ingen roll hur mycket sallad och bönor du har på din tallrik eller hur många i ggr i veckan du snörat på dej skorna för en löprunda eller en tur till gymmet. Det går hand i hand.

I dagens avsnitt pratar vi just om detta, och hur vi vill att du ska välja rätt mål för detta året, efter dina förutsättningar så du kan man maxa ditt välmående till tusen! Klicka på filmen nedan och glöm inte subscriba om ni älskar det (vilket ni kommer göra såklart) 😉

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!