Det går mot ljusare tider…

Kvällens fina! <3 Hoppas ni mår fint, det gör minsann jag. Säga vad man vill om att det är januari men idag på morgonen doftade minsann lite vår när jag var ute på morgonpromenaden med Märta. Jag upplever januari som otroligt lång. Det känns som det är sjukt längesen det var jul och jag tycker det tidsmässigt känns som att det borde vara slutet på februari nu. Men det går mot ljusare tider och som jag längtar.

I helgen var jag ledig och jag hade tid att spendera med Rasmus, äntligen. Vi betade av både Gekås och Ikea på samma dag och brände av med lagom med pengar, synd att hålla för länge i lönen liksom 😉 Men vi fick jättemycket handlat. Nytt porslin, glas, handdukar… ja ni vet sånt man vill byta ut och skaffa gemensamt. Idag ska vi ner till Ikea igen för att handla inredning till köket, Rallemannen ska börja renovera nu. Alltså kan ni fatta att jag numera bor i hus? Ett hus!!! Med en fantastisk kille som bemöter mig på bästa sätten som det bara går, som dessutom är händig. Aeeee jag får nypa mig själv i armen, jösses va detta är härligt. Karma, bra saker händer bra människor får man utgå ifrån. Jag har väntat på honom, det har jag minsann gjort. Det kommer upp en vlogg nästa måndag från vårt besök på Gekås och Ikea samt det vi handlade, missa inte 🙂

PUSS!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag har nyss upptäckt din Instagram och nu även din blogg, tycker du är såå bra!!! Jag bor också i Halmstad och har tänkt ”fan, henne hade man ju velat hänga med!” ???????? Döm min förvåning när jag såg dig på Ikea haha! Hoppas inte jag verkar som en stalker nu! Tänkte bara säga att om du såg nån som kollade lite extra på dig på Ikea i lördags så var det jag, blev bara så glad av att se dig haha! ????????????

  Jenny 2018-01-31 13:47:35
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Meeen hej fina du och välkommen hit ????
   Haha vad söt du är! Nej inte vad jag la märke till iaf ???? Du skulle kommit fram och sagt hej, det hade bara gjort mig sååå så glad! Vad roligt att du också bor i Halmstad! Då lär vi väl stöta på varandra fler gånger!! Kraaam

   fiiaan 2018-01-31 13:56:31
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!