Jag har sagt upp mitt gymkort!

Jag kom aldrig riktigt tillbaka efter våren 2016 om jag ska vara helt ärlig. I samband med att min värld helt rasade ihop det året, försvann också mina rutiner som jag under så långt tid byggt upp. Jag är en rutinmänniska, det märker jag mer och mer för var dag som går. Jag vill att saker ska vara på ett visst sätt. Jag vill träna innan frukost på morgonen, annars tränar jag inte alls, det bara är så.

I måndags sa jag upp mitt gymkort på Fresh (eller som numera heter Sats base). Anledningarna är ganska många faktiskt. Att jag har tappat suget för att gå ditt är väl egentligen den största, jag ahr inte haft någon motivation alls till det gymmet sen våren 2016, lite från och till men typ inte. Det är också väldigt långt från där jag bor nu till gymmet (kanske ingen större undanflykt då jag inte gymmade speciellt mycket när jag såg gymmet från köksfönstret heller, men ändå) för lets face it, man tränar hellre ju närmre det är på något sätt. Dessutom finns det bra gym som är närmre mej, bland annat Nordic Wellness 24, gymmet där jag började tärna för första gången. Så tror faktiskt det blir det, eller fitness 24/7… men lutar åt Nordic ändå! Just nu har jag dock ingen lust att gymma, what so ever, samtidigt saknar jag det enormt mycket för jag vet att jag älskar den sortens motion och träning, jag hoppas att jag ska komma på banan igen i samband med ett nytt gym! För tillfället totalälskar jag mina promenader. Jag och Märta är ute varje morgon och går tillsammans och det är väl det bästa sättet att starta dagen på egentligen, eller vad säger ni?

Oavsett är det viktigt att träna/motionera på det sättet man älskar och mår bra av! Gör inget som du känner att du måste tvinga dej själv till, det funkar inte i längden! Vad tränar/motionerar du helst?

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har precis köpt kort på en dansinriktat gym här i stan! Det känns så kul! Man tränar ju oftare om man gillar det 😀

    Clara 2018-02-02 18:51:41
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!