SQUISHIIES!

Haha jag skrattar lite åt mig själv när jag skriver detta om jag ska vara helt ärlig. Det är åldersgrupperna 7-14 och så jag… som är helt såld på SQUISHIES! Älskar att ni också blev helt galna när jag la upp det på instagram, så många frågade vart man kan köpa dessa skönheterna och självklart är det på Teknikmagasinet. Jag skrek när jag kom in och såg dessa skönheterna igår, dom är ju så söta och ett perfekt komplement till mobilen för min del. Jag sitter ju och zappar på den hela tiden helt utan att tänka på det, så detta kanske kan hjälpa att minska mobiltiden lite? 🙂 😉

 

Jumbosquishies i olika motiv här (klick!) || Squishies i olika motiv här (klick!) (adlinks)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!