Blue flower set!

Kvällens min hjärtegull! Hoppas ni haft en lika härlig söndag samt en lika härlig helg som jag! Jag har varit ledig idag och haft en sån rikigt mysdag med Ralle Paneeeeel! Nu blir det att baka lite bullar och sen tacos, är fortfarande ganska mätt efter morgonens brunch 😉

Jag vill egentligen bara berätta för er att jag har en rabattkod till er idag, hos TH såklart ( Trend House). Jag visar plaggen nedan på min Instagram och ger er 10% rabatt med koden FIA10 fram tills klockan 24 i natt! Mysigt va! Snyggaste är väl ändå det blå setet? Dööööör lite! Mer om helgen får ni höra sen 😉

Kika in här!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!