Sambo med lammkött!

I vanlig ordning börjar vi veckan med vloggis, denna gången från min och Ralles tripp till Gekås och Ikea för att handla inredning till vårt gemensamma hem. En annan har ju liksom gått och blivit sambo, vad i helvete liksom? Ni är så många som frågat efter porslinet vi köpte och det avslöjar såklart i denna vloggen också 😉 🙂 Glöm inte kolla och subscriba och säga gäääärna vad ni tycker <3

Från det ena till det tredje ska det ju renoveras här hemma. Kanske inte något jag nämnt men ja, det ska det och det ska ni involveras så mycket mer i, det lovar jag! Rasmus ska börja med mitt kontor här i veckan då jag igår beställde hem världens finaste tapet. Jag väntar med att säga det tills jag kan visa er lite mer men den speglar mig, väldigt mycket. Jag får helt fria händer i det rummet, fattar ni ett eget kontor, hur härligt?? Jag njuter verkligen av att bo i hus och att jag förra veckan sa upp min lägenhet svider inte det minsta, detta är rätt!! 🙂

 

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!