Helgen i fula, icke-instagramvänliga bilder

Godmorgon hörrni och glad tisdag på er!

Wow, kylan har verkligen kommit till Halmstad. Igår va det -9 grader när jag vaknade, -9!!! Fan riktigt kallt! Igår morse tog jag en fantastisk morgonpromenad med Märta upp till Galgberget. Solen var på väg upp och Halmstad strålade.

Jag har fortfarande så svårt att förstå att jag bor här. Och att en människa kan trivas så bra på ett ställe som jag gör här. Jag har hittat hem och det är minsann stort, en gång i tiden var jag den som kontant längtade bort och aldrig ville hem. Nu längtar jag bort men jag förstår innebörden av borta bra men hemma bäst, jag flyr inte längre. Jag upptäcker <3

Så helgen var lugn, och otroligt fin! Fredagen spenderades i soffan med Simone, en sen middag klockan 22 som bestod av Pizza från La Pizza, alltså vilka pizzor. Lätt mitt nya favvoställe!

Lördag: Lite jobb och sen blev det lite handling, fix och pyssel hemma innan Ralle mannen fixade plankstek inför mellostart-up! ja ni ser ju, förmodligen de fulaste plankorna ever. Till sanningen hör att han välte ut båda plankorna när han skulle ta ut dom ur ugnen. Klant! Meeeeeen, även om det ser lite blekt ut (ja rasmus sa det va färdigt) så smakade det megagott. Mums!

Söndagen: Sovmorgon och två timmar i köket för en megabrunch (japp, bilder och recept kommer). jag bara älskar det. Jag älskar att skämma bort honom och det är väl det mysigaste som finns att pyssla i köket när man vet att han ligger och sover? Jaaa jag vet, jag är sådär äckligt kär, men lååååt mej!!  😉

Sen spenderades dagen i bilen, vi slängde skräp, åkte till Grötvik och promenerade, körde stolar till mormor och morfar och sen körde vi hem för att slappa och spendera resten av kvällen framför en film i soffan, med pyttipanna och pepsi max. Riktigt instagramvänligt men ack så härligt.

Hur har er helg varit? 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!