1 månad till…

… sol, värme, asien och VIETNAM! Som jag längtar och har längtat länge nu. Tycker tiden har kryyyyypit fram den senaste månaden. januari var ju liksom längsta månaden ever. Och visst, den har många dagar och så min shit så lång den har varit, eller vad säger ni?  Anyway, nu längtar jag. Verkligen så det rycker i resbenen på mig.

Jag och Rasmus har kommit överens om att göra något unikt en gång i månaden. Det kan vara en längre resa, en kortare resa, att man kanske kör spa, åker iväg någonstans över dagen, shoppar. Jaaa ni fattar, något unikt ska det vara varje månad. I januari fick det bli att handla nya grejjer till lägenheten, denna månaden bär det av till Stockholm i slutet för att träffa Flisan och Daniel och nästa månad blir det ju såklart Vietnam!! Hmm vad som händer i april är ännu oklart, vi får se helt enkelt.!! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!