V-Day becomes U-Day!

Godmorgon måndag! Måndag innebär YOUTUBE i vanlig ordning, och denna veckan har jag släppt ännu ett avsnitt av självkärleksmåndag. Singel eller inte, detta avsnittet handlar om att du ska ge dig själv massa kärlek på självaste alla hjärtans dag som är nu på onsdag! <3 Det behöver inte kosta någonting, det finns många saker du kan göra för att äntligen börja stärka din självkänsla!! <3

Glöm inte bort att prenumerera på min kanal hörrni, från och med mars månad kommer jag släppa fler videos på Youtube i veckan. Efter en omröstning på instagram verkar det som att det är på måndagar och torsdagar det kommer hända och att era önskemål främst är vloggar, och då ska ni självklart få de! Jag längtar!!!

Glad måndag pussisar! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!