Samarbetspartner och rabattkod!

Gogmorgon mina godisbitar! Jag hoppas ni har en alldeles ypperlig morgon. Jag sitter och dricker morgonkaffe och ska snart ut på en morgonpromenad. Himlen är så där härligt ljus på vissa ställen, det brukar innebära att vädret idag kommer att bli bra! 🙂

Igår körde jag en haul på instagram i samarbete med Madlady, och jag är glad och så tacksam att dom är en samarbetspartner jag kommer fortsätta jobba med under detta året. Jag älskar deras budskap och att deras kläder är helt annorlunda från annat man ser runt omkring idag. Mycket hann ta slut igår, vilket såklart är sjukt roligt. Men jag tänkte ändå visa upp lite av mina favvoplagg även här. Jag har 20 % rabatt på ord. priser till och med imorgon, den 14/2, med koden SOPHIA20 🙂 Happy shopping!

Byxor här (klick!) || Blus här (klick!) (adlinks)

Rosa omlottklänning här (klick!) (adlink)

Favvoklänningen här (klick!) (adlinks)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!