Fredagsnyheter!

Godmorgon fredag. Jag sitter i morgonrocken, har fortfarande inte ätit frukost och känner mig lite halvstressad. Jag behöver filma en bikinihaul och fota lite innan jag ska påbörja jobbhelgen på TM… Helvete vad jag hade velat vara ledig meeeeeen, inte långt kvar nu. Jag ska nämligen inte jobba kvar på TM längre, elle rjag ska vara extra men inte ha kva rmin fasta tjänst… Nej, jag ska minsann ägna detta året till mig och satsa helt på mitt eget och det jag älskar under 2018! Jag kommer satsa på bloggen, på instagram och på YOUTUBE! Med start i mars kommer två videos i veckan komma upp på Youtube och detta känns så rätt! Ibland måste man verkligen våga lite för att vinna. Det är skitläskigt. Att driva eget liksom? Det trodde jag aldrig. Och det finns risker med det, sååklart. Inget att luta tillbaka sig på mer än sig själv men hörrni, det är väl så coolt också… Åh som jag längtar. Jag ska ta mig igenom sista helgen på TM nu och ja, sen så… kör vi!

Njut av en underbar fredag!  Nu ska jag fixa bikinihaulen från USA samt fota det till er, ni är så många som frågat om dom!

PUSS! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!