Strandbaden dag 1 och bikinibonanza!

Jacka Trend House || Topp härifrån (klick!) || Byxor härifrån (klick!) (adlinks)

Godmorgon fina och glad lördag på er!

Wow vilket dygn vi fick på Strandbaden i Falkenberg, det var käsnlan av att vara utomlands, ja i alla fall så när man kan komma den i februari i ett vanligtvis grått och regnigt Sverige. Ser ni vilket väder vi fick? Och vilket hotell. Har ni inte besökt hotellet, gör det! Och jag rekommenderar verkligen rummen med havsutsikt! Helt fantastiska!

Bikini trosor här (Klick!) || Bikinitopp här (klick!)  (adlinks)

Jag trodde att det skulle visas intresse för bikinin men inte alls såhär mycket, wow vad ni har frågat om den! och jaaa, jag förstår er, så snygg och så oroligt bekväm. Sömlös i kanterna och inget som skaver och en topp som sitter helt och hållet på plats! Jag har stora problem att hitta baddräkter som passar, de är allt för små runt rumpa och höfter och alldeles för stora runt midjan. Därför får det bli en sån här och jag kan leva med det 😉 Hahaha. Passar perfekt till spa och tillfällen där man inte vill ha så ”avklädd bikini” eller vad man ska säga. Jag har storlek L i båda delarna! <3

Vi satte oss på balkongen i morgonrockarna med en filt om benen, öppnade en flaska bubbel och smuttade på och pratade om livet. Jaa, om allt som händer just nu och om hur 2018 kommer att bli. Det kommer bli ett spännande år på egna ben så att säga, förmodligen upp och nedgångar som alla andra år men förhoppningsvis på helt andra nivåer. Jösses vad lite sol gör alltså. Man får helt tillbaka glädjen för livet på ett annat sett, eller hur?

Efter någon timme i spat svirade vi om till kläder för middag. Trerätters väntade och jag körde på Ryggbiff och Passionsfruktscréme brulé. Jaa ni hör ju. Restaurangen heter Famille och hade fantastisk mat och fantastisk service. Jag har ju noll koll på ”fin mat”, ge mig en hamburgare och jag är mer en nöjd. Men detta var grymt! Efter ett glad bubbel och ett glas vin till maten (vinpaket var inkluderat) beställdes det in en Pepsi för min del, skönt att känna sina gränser.

Efter middagen bytte vi om för någon timme i bastun och för att sedan lyssna på Pernillas snusande när hon somnade inne i brasrummet. Vilken härlig dag! <3

To be continued… 🙂

Hoppas ni får en magisk lördag babes!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!