Bikinibomb från USA!

Heeeej och godmorgon mina hjärtagull. Hoppas ni har en alldeles ypperlig helg hittills och att er söndag startat fint. När jag la upp att jag hade fått bikinileverans från USA blev det ett jätteliv på Instagram och ni vet ju hur mycket jag älskar när ni visar tydligt vad ni vill att jag ska skriva om och visa upp! Så därför har jag nu satt ihop ett inlägg om alla bikinisar jag beställde och vilka storlekar. Hoppas ni gillar det och att ni hittar något som ni gillar. Zaful har fantastiska bikinis MEN storlekarna är ett äventyr. Jag rekomenderar er att ta en storlek större än vad ni kanske brukar ha! Frakten är lite olika då jag har förstått att det skickas från olika ställen men från 2-6 veckor skulle jag säga 🙂 Så nu kör vi!

 

T-shirt här (Klick!) (adlinks)

Grön bikini här (Klick!) (adlink). Denna bikinin har jag storlek L i. Den är väldigt liten i i just toppen annars sitter den perfekt. Den är halvstring baktill 🙂

Gul bikini här (Klick!) (adlink). Denna är exakt samma som den ovan men jag ville testa den i XL istället. Ska jag vara ärlig märker jag ingen skillnad från storlek L. Som sagt, storlekarna är ett äventyr 😉

Ananasbikini här (Klick!) (adklink). Alltså jag älskar denna biknin! När jag såg den först tänkte jag: Ahh okej denna får jag aldrig på mig. Men den passade, den är liiten i storleken, detta är en L. Men jag tror den kommer töja sig lite med tiden (de brukar göra det i saltvatten upplever jag) 🙂 I LOVE IT!

Svart bikinitopp här (Klick!) (adlink). Jag älskar denna svarta bikinitoppen. Det tillhörde en svart stringtrosa också men den var lite för mycket string för min del 😉 Men denna älskar jag, storlek L har jag i denna!! 🙂

Snyggaste strandtunikan Här (Klick!) (adlink). Storleken är one size och ska passa de flesta 🙂

Strandklänning här (Klick!) (adlink). Jag dog seriöst när jag tog på mig denna, så härlig klänning. Tunn och så sval till sommaren. Kommer bo i denna i Vietnam. Har storlek XL.

Solglasögon här( Klick!) och Strandfilt här (Klick!) (adlinks). Jag totalälskar ananasfilten att ha på stranden. Sååå jävla fin är den!

Hoppas ni gillade detta och att ni hittar något som ni bara totalälskar. Jag skulle kunna handla ihjäl mig på bikinis härifrån. Nu är jag redo för Vietnam!!

PUSS!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Älskar dessa bikinis!! Beställde nyss därifrån men blev lite orolig nu angående betalning. Har du haft några problem med det? Kan man lita på sidan? Tack på förhand ☺️

  Matilda 2018-08-25 21:45:06
  Svara
 • Hej! Helt underbara bikiniscen och kläder! Du är helt fantastisk och inspirerande! 😀 Men funderar på tull och moms, frakt osv. Vad blev det och vet hur man ska tänka när man beställer från USA? 😀

  Med vänlig hälsning, Janni

  Janni 2018-02-18 15:00:53
  Svara
  • Svar på Jannis kommentar.

   Hejsan! Jag fick ingen tull så kan inte svara på det, frakt fick jag inte heller då jag beställde mer så fick gratis! Men frakten står på hemsidan 🙂

   fiiaan 2018-02-18 15:02:22
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!