NY VLOGG: Falkenbergs Strandbad

Glad måndag hörrni. I vanlig ordning sitter jag i sängen med datorn i knät, som alla måndagar nu förtiden, och pågående uppladdning av veckans vlogg är iång! Ni anar inte hur taggad jag är på att satsa helhjärtat på YouTube med start i mars då två videos (till att börja med) kommer dyka upp på kanalen! Jag hoppas ni är lika peppade som jag men tills dess, en video i veckan och denna veckan är det inget mindre än en vlogg från förra veckans vistelse på Falkenbergs strandbad! Har ni möjlighet, ÅK HIT! Jag bara säger det!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så mysig vlogg verkligen!
    Vad heter låten som börjar spelas när du sitter i bilen?
    Kram!

    Sanna 2018-03-14 17:46:13
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!