Strandbaden dag 2

Här ligger jag, snörvlandes med ett huvud som värker konstant och med en hals som domnat av, typ… Åh jag orkar egentligen inte vara sjuk nu men jag bestämde mig för att lyssna på kroppen direkt nu. Ställde in alla planer och möten idag och ska bara spendera tiden i sängen och vila. Jag behöver bli frisk till helgen då vi äntligen ska åka till Stockholm och jag äntligen ska få träffa Flisan <3 Hejja mej och krya krya krya!!

Tänkte bjuda på lite fler härliga bilder från förra veckans spadygn i Falkenberg. Morgonen började med en god frukost innan vi tog oss ner till spat för att bara ligga och chilla. Pernilla (denna fantastiska människa) är grym på att skissa och måla, när hon tar fram sina penslar eller blyertspennor med block blir jag totalt avkopplad. Det var så härligt, och jaa, ni ser ju miljöerna. Inte konstigt man blir avkopplad? 😉 Bikinin har jag tjatat sönder på både instagram och här men jag slår vad om att någon kommer fråga om jag inte skriver ut så kika här för all info om den.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!