I AM DEAD!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro! Anöedningen, I AM DEAD! Typ… Har legat konstant i denna sängen sen i tisdags och det verkar inte vilja se ljusare ut framåt helgen. Helgen planer med resa till Stockholm är inställd och jag räknar med att påbörja säsong två av fullt hus i helgen 😉 Jappp det är det jag har susselsyss mej med, och montera den nya soffan från Ikea. Som btw va alldeles för stor, vi är inte så brighta att vi tänkte på att mäta innan. Men vi lyckades ändå 😉

Så ikvlli blir det planka och hemmakväll och soffan och… Ja sova… Snälla kropp, bli frisk nu!

Hoppas ni får en magisk fredagskväll!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!