Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg i bilder!

Heeej kompisar! Och jag ber ännu en gång om ursäkt för att bloggen titt som tätt ligger nere….Det är sjukt frustrerande även för mig då jag inte kan påverka det på något vis! Meeen det kommer bli förändringar på bloggen framöver, det lovar jag er… 🙂

Vilken underbar helg jag hade! Trots sjukdom var jag uppe på benen i lördags åtminstone. Vi grejjade hemma, vi håller ju just nu på att renovera (se vlogg på youtube på torsdag för att de kaos ;)) och det var en så härlig känsla att få vara hemma och vara med. Jag har varit ledig en helg sen jag och Rasmus blev tillsammans, EN!! Det är ju ingenting och så galet tråkigt. Förstår ni att jag från och med nästa vecka kommer vara ledig varje helg, ja om jag inte frivilligt väljer att jobba på TM de helger jag önskar då. Varje helg. Jag har liksom jobbat helg sen jag började arbetslivet, typ…

Vi grejjade i alla fall hemma, grillade korv och bara umgicks. PÅ söndagen blev det en shoppingtur där det inhandlades nya underkläder och lite annat på Ikea. Därefter var jag slut som artist vill jag lova er, förkylningen sitter fortfarande i. Nu får den bannemej släppa!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!