Scenskräck-Fia 0-1

Godkväll mina hjärtan! Hoppas att ni har en fantastisk torsdagskväll! Jag sitter i soffan och har precis tryckt korv och pommes frites till kvällsmat, har sker en frysrensning inför resan i nästa vecka. Men jag gillar det!

Vilken dag jag hade igår,  jag trodde seriöst att jag va död i morse när jag vaknade… Så trött! Men det är en härlig känsla att övervinna rädslor men det är samtidigt väldigt utmattande. Men vilken dag! Hela dagen spenderades i Värnamo hos min samarbetspartner Trend House. Huvudanledningen att jag åkte dit var för att jag skulle gå modevisning där på kvällen (något jag aldrig gjort tidigare) men jag hann också med att shoppa (såklart) och att bara hänga med världens härligaste tjejer! Givetvis plåtades det lite också till webben! Och yes, modevisningen gick bra! Scenskräck-Fia 0-1. Jag vet, alla har otroligt svårt att tro att jag har scenskräck men det har jag! Jag tycker det är otroligt jobbigt att prata och i detta fallet gå inför folk… Men det växer man ju av, att utmana sig själv alltså 🙂 Underbart!!

Här nere kommer lite bilder på kläderna som visades upp under visningen, vad jag köpte och vad som plåtades 😉

Jacka här (Klick!)  || Byxor här (klick!)

Topp här (Klick!)

Rosa jeansjacka här (klick!) || Spetstopp här (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!