Housetour 1 – Renoveringskaos!!

Godkväll favoriter. Hoppas ni har en alldeles fantastisk söndag!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro här men det börjar bli otroligt omotiverade att hålla bloggandet uppe när den konstant ligger nere. Jag vet, det är ingen ursäkt men de gångerna jag haft tiden att blogga under helgen har jag inte kommit in på Finest server och jag förstår hur störigt det är för er också! Jag har börjat e mig om efter att flytta bloggen, så håll ut finaste ni och häng med mig <3 Har ni tips på flytt? Tipsa i så fall.

Just nu sitter jag och har precis klippt klart morgondagens vlogg, det blir en packningsvlogg till Vietnam som det bär av till på onsdag, som jag längtar!

I torsdags la jag ju upp en video på Youtube då jag med start denna veckan har börjat lägga upp två videos i veckan 🙂 Ni är många som har frågat efter en Housetour, och det är precis det ni får i den videon så kika in på länken nedan så hörs vi imorgon 🙂 Nu blir det Beck för vår del!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!