Vamos ala Vietnam

Mornings Måndag och sista dagen på TM… jaa iaf på en fast anställning! Alltså fattar ni, klockan 16: 30 idag är jag helt fri att bestämma heeeeelt själv hur mina arbetsdagar ska se ut, vart jag vill jobba, hur jag ska jobba och vad jag ska göra!! Detta hart jag längtat efter hela livet, eller iaf hela mitt yrkesliv, att få jobba i frihet! Jag trodde aldrig jag skulle vara egenföretagare dock! Jag va den som la minst energi på egenföretagare kursen vi hade i skolan, jag ska va minsann va anställd tänkte jag. Som det kan ändras, men visst är det ändå härligt och tur är väl det, att man inte är samma person som man va när man va 18 😉

Imorgon bär det av till Köpenhamn för att spendera en mysig natt på hotell innan resan till Vietnam börjar på onsdag… Det ska bli så härligt och jag har svårt att sova om nätterna nu, resfebern börjar komma och jag känner mig helt sprallig 🙂

I dagens vlogg packar jag…. Hur många bikinisar kan man egentligen ha med sig?? Och kameror? Tips på bästa handbagageväskan någonsin om man vill få plats med mycket saker och jaaaa, en massa dans och pepp i bikini. Kolla nedan och glöm inte prenumerera. Info om samtliga bikinis hittar ni här 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!