Det sista av verkligehten…

innan bloggen kommer sprängas med bikinibilder och palmer 😉

Godmorgon fina ni! Jag sitter på hotellet och bloggar lite nu och Rasmus snusar sött bredvid mig… Okej jag ljög, han snarkar som en gris. Jag har aldrig träffat någon som snarkar som mycket som han, helt galet…. Men konstigt nog älska jag inte honom trots att han gör det, jag älskar honom för att han gör det. Jaa inte bara det då, men ja, ni fattar. Okej hamnade på ett sidospår här nu, moving on…

Idag bär det äntligen av, Vi hade bokat in en natt på hotell i Köpenhamn natten innan nu då vi vill starta semestern lite tidigare 🙂 Jag är glad att vi gjorde et. Köpenhamn är mysigt om man fick en extra dag att fira semester på. Jag gillar att fira… 🙂

Jag kom på att jag inte visat bilderna från spat i Varberg förra veckan. Varbergs Stadshotell och Asia Spa är det bästa spat jag någonsin besökt. Jag har varit här typ 4 eller 5 ggr nu och jag vill att ni alla ska åka dit!! Det är bäst! Ni är fortfarande otroligt många som undrar om min bikini jag har haft på mig det senaste, ni hittar trosorna här och toppen här. (adlinks)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!