Touchdown Vietnam

Och vi har landat… Vi möttes av 34 grader, 30 miljoner invånare i Saigon med sina fantastiska 8 miljoner moper och så jävla mycket glädje. Det väntade en 4,5 timme lång bilfärd till slutdestinationen men vafan gör det, allt jag kunde göra va att le. Jag känner samma sak när jag landar i Asien, varenda gång! Jag fylls av sån enorm lycka och glädje varje gång… Och ja, vad ska man säga, jag älskar det här simpla… Dubai och all dess fancyness som alla åker till nu, känns faktiskt inte som min grejj, inte alls.

Vi har alltså kommit fram, och vi mår alldeles alldeles ypperligt. Här blåser något enormt, så någon strand har det inte blivit idag, däremot ljuger jag inte när jag säger att jag spenderat 8h vid poolen. Hur skönt? Ni är enormt många som har undrat om hotellet vi bor på här och jaa, jag förstår, det är helt fantastiskt. Jag skriver ett inlägg om det imorgon, jag lovar. Här får ni lite bilder från resan so far iaf.

PUSS!!

PS: Jag har just nu en rabattkod med Madlady som ger er hela 25 procent på ert köp, här! (adlink) Koden SophiaExtra ger er 5 extra % på de 20 som redan finns 🙂 Hur bra!? De har massa fina sovplagg just nu, they are amazing!!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!