Muine Bay Resort

Oj vad frågor det trillade in på instagram igår efter min lilla House tour på instastory, så roligt att ni undrar en massa. Hotellet är verkligen helt amazing så jag förstår varför ni alla frågar! <3

Vi bor just nu i området Phan Thiet i närheten av en by som heter Mui Ne, hotellet ligger längst ner på udden och heter alltså Muine Bay Resort, ett stort hotell med en vanlig hotellavdelning och sen en massa fina bungalows i en lummig och mysig trädgård, där vi bor! 🙂 Vi har ännu inte besökt staden Mui Ne så jag har än så länge inte så mycket att säga om det, men vi ska dit ikväll så jag återkommer 🙂 Men fokus nu var jag hotellet.

Hela resan har vi bokat på nätet och hotellet har jag sett att det är bokningsbart på lite olika sidor men ni hittar det här (adlink) helt klart 🙂

Vi bor i en Bungalow med Gardenview och har ett stort sovrum, en fin terass med utsikt mot trädgården och ett stort badrum med stor dusch och ett fantastiskt nerbyggt badkar. 

Hotellet ligger lite avsides men här finns en fantastisk restaurang som inte alls är dyr och vill man ta taxi in till Mui Ne verkar det smidigt 🙂

Totalt betalade vi cirka 6 000 kronor för 10 nätter och 2 personer, inte ALLS farligt för ett så fint hotell. Helt klart det bästa hotellet jag bott på, ever! Vietnam är till priserna också mycket lägre än Thailand och helt fantastiskt.

Stranden utanför hotellet är INTE fin dock, men vi ska ta oss lite högre upp där stranden ska vara finare, sägs det 🙂 Det är också ganska blåsigt så det finns en anledningen att det kallas Vietnams Surfers Paradise 😉 Men det gör inget, bara skönt när det fläktar men lite svårare att bada i havet kanske men poolen är helt magisk här så det gör verkligen inget, dessutom slipper man ju sanden också 😉

Slutsats, ÅK HIT!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh så mysigt!! Åkte ifrån Mui Ne imorse och är i Saigon nu, åker hem på tisdag efter en månad i kambodja och Vietnam???? jag tyckte inte heller att stranden va så fin, men lär va sjukt kul att prova vindsurfing om man vågar haha???? men området är helt fantastiskt, och så billig och god mat!!! Ha det så himla underbart nu och NJUT!!????????

  Ella 2018-03-10 13:58:44
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Åhh vad fantastiskt!! Vi trivs jättebra här 🙂
   Hoppas du haft en fin semester, så avis att du varit borta så länge.. 🙂
   Stor kram!

   fiiaan 2018-03-11 14:51:33
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!