Två pensionärer i unga kroppar!

Bikinitopp här (klick!) || Bikinitrosor här (Klick!) || Kimono här (Klick!) (Adlinks)

Wow vad kul att inlägget om hotellet var så himla uppskattat, det gör mig så enormt glad!! 🙂

Livet flyter på här nere, jag och Rasmus är som två pensionärer i unga kroppar. Vi snackade om det igår och vi skrattade så vi höll på att dö, för det är så otroligt sant. Jag älskar att bara ligga vi poolen, sola och bad, käka gott och sen bara mysa, antingen i sängen framför film eller på balkongen med en kortlek. Jag strosar gärna runt i städer och på stranden också, men jag har insett att jag uppskattar lugnet mer än ”patongpulsen” om man säger så 😉

Just nu sitter jag på balkongen och bloggar och har planerat videon inför imorgon. Jag lovade mig själv att försöka ha lite semester också så därför kommer det släppas en video på Youtube under dessa två veckorna, sen går vi tillbaka till två videos i veckan igen 🙂

Jag är förvånad att jag fortfarande väljer att spendera vinterhalvåret i Sverige när jag sitter här. Jag har så länge velat spendera halva året utomlands och halva året (sommaren då, hemma i Sverige). Det får bli verklighet av det snart tycker jag!

PUSS!<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!