Självkärleksmåndag – Bli trygg i bikini!

Frågorna trillar in, självklart en massa frågor kring vart jag har köpt mina bikinis och ni hittar fortfarande inlägget här. Men också hur man faktiskt bli trygg i bikini? Tänk om folk kollar? Vad gör man då? Bikini låter kanske som simplaste problemet men i själva verket va det de bästa och samtidigt det värsta jag visste förr. Jag skulle helst pressa på mig en eller två storlekar för liten, modeller som inte alls passade mig och min kropp för att andra hade det och givetvis skulle det vara modernt. Det var viktigare än att det faktiskt va bekvämt, weird?

Anyway, jag har satt ihop alla mina bästa tips på hur du ska bli trygg i bikini! Och välkomna till Vietnam 🙂

Glad måndag, och PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!