Sunset Hunt

Bikini här (Klick!) || T-shirt här (Klick!) (adlink)

Inget jag rekomenderar i flipflopps, för det första… och för det andra, Ta med en ryggsäck och ha kamera, mobiler och NYCKELKORT i för tusan. Annars kan man tappa nyckelkortet i samband med att man tar upp Fias mobil för att fota henne. Som Rallepaneeeeel gjorde igår givetvis. Är inte den ena klantig så är ju den andra det, standard! Så det blev till att avbryta solnedgångsjakten och börja leta meeen som ni ser ovan fick man ju några kanonbilder ändå så jag fick nöjja mej. Solnedgången kan vi se någon annan kväll och nyckelkortet lär ju aldrig finnas igen, men det löste sig det med 😉

Ja som ni ser blåser det lite men ack så härligt detär. 35 grader är hett så lite blåst har ju ingen dött av (tror jag inte iaf). Dock blåser det var ju lite extremt uppe på udden och naturligtvis ska man ju ha håret nere så bilderna blir kanon, vad gör en inte för sociala medier liksom 😉

Hoppas ni har det magiskt hörrni! Nu ska vi kila och käka middag och imorgon ska vi ut på äventyr, White Sand Dunes, see you!
PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!