Vem är du på semestern?

Jag har insett att jag är en riktig jäsare på semestern. Jag älskar att bara ligga och chilla och inte göra mycket mer än så… Sen är man ju solgudinnan nummer 1, seriöst, finns det något härligare än att varva solen med poolen för att sedan dricka en iskall cola zero följt av grym lunch och sen tillbaka till solen? Nej jag tror faktiskt inte det, det är svårslaget 🙂

Och det är ungefär så vårt liv ser ut här. Jag vaknar ungefär två timmar innan Rasmus och då kilar jag direkt bort och lägger handdukar vid poolen. Ja mormor, det är jag och Britt-Marie på GC som beter oss så MEN till mitt försvar är det inte jag som har börjat. Är man inte vi poolen klockan 07:00 sharp är man stolslös, typ… Och det vill man ju inte. Sen sitter jag på balkongen och jobbar lite, bloggar, fakturerar eller vad det nu kan va innan jag väcker min älskling med massa massa pussar! Sen käkar vi frukost. Godaste vattenmelonjuicen jag har druckit, croissanter, ägg, massor med frukt och kaffe innan vi kilar bort till poolen för att placera våra goa rumpor där hela dagen. Jaaa, kanske låter tråkigt, men jag älskar det. Jag läser också en helt amazing bok som får mig att vilja uppnå allt jag drömmer om, självklart handlar den om attrakionslagen. Läs den, hett tips! Ni hittar den här. (adlink)

Vem är ni på semestern+ Jäsaren eller the explorer så att säga?

Jag tror jag kan vara båda två beroende på vart jag befinner mig i världen. Existerar solen är jag alltid alternativ nummer 1. Är jag i en storstad eller liknande kan jag också vara Dora utforskaren minsann 😉 Huvudsaken är ju att man njuter, för är det inte det semester handlar om?? I think so!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh tack! Jag blir superglad över att DU säger det Fia! Jag är så taggad! <3 <3
  Kraaam

  Molly Olsson 2018-03-16 08:46:59 http://finest.se/hlsofreak
  Svara
 • Jag är nog lite en blandning av båda. Uppskattar verkligen dagar på stranden med en bra podd i lurarna. Men en och annan dag av shopping/stadsbesök vill jag också ha in på semestern! Sol på dagarna och stadsbesök på kvällarna är perfekt :* <3
  Kramar till dig fina Fia!

  Molly Olsson 2018-03-14 19:04:16 http://finest.se/hlsofreak
  Svara
  • Svar på Molly Olssons kommentar.

   Jaaa jag håller med! Den kombon är helt enkelt bäst!!! 🙂
   Kraaam fina du och så roligt att se att du är tillbaka och bloggar! <3

   fiiaan 2018-03-16 01:04:53
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!