Saigon, du är precis som jag minns dig!

Närmare 8,5 miljon människor och lika många mopeder. I vartenda hörn säljs det frukt varvat med rishattar och solglasögon. Det är billigt, sjukt jävla billigt, men framförallt är det något annat. Det är något annat i jämförelse med Bangkok, hela Vietnam är något annat än hela Thailand. Och jag älskar det. Jag älskar att det enda sättet att ta sig över vägen är att gå, sträck ut en hand, och bara gå. Jag älskar hur trevliga människorna är, jag älskar maten, jag älskar shoppingen, pulsen och den extrem kvava värmen. Hej Saigon, du är precis lika underbart som jag minns dej!

Jumpsuit här (klick!) (adlink)

Tidigt i söndags morse tog vi taxi från Mui Ne till Saigon, närmare bestämt klockan 05: 00. Anledningen till så tidigt är för att det tar 4- 5 timmar och vi vill inte gå miste om en hel dag i Saigon. Och det gjorde inget… För vi anlände till den coolaste rooftop poolen jag någonsin sett och tur är det. Det går nämligen inte röra sig i staden under dagtid, det är så otroligt varmt, närmare 40 grader i solen. Då är man evigt tacksam att denna finns.

Grand Silverland hotell heter hotellet och jag kommer att göra en större guide om just Vietnam när jag kommer hem igen 🙂 Men detta är helt fantastisk. Mitt i smeten och 2 min promenad till största marknaden för all shopping i Saigon. Och det var i stort sett det vi gjorde första dagen, chillade vi poolen och shoppade på kvällen 🙂 Vad vi gjorde igår får ni veta imorgon 😉 jag ligger lite efter i bloggningen här, men det får vara okej känner jag!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh Vietnam! Vi var där förra våren/sommaren helt fantastiskt land ???? ser fram emot din guide. Vill gärna veta mer om er resa. Vietnam & Kambodja är länder vi definitivt kommer besöka igen 🙂

    Mathilda 2018-03-28 13:43:03
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!