Jetlaggad…

Trosor här (klick!) || Topp här (adlinks)

Heeej hörrni!

Förlåt för min frånvaro men man skulle kunna säga att jag varit död i två dygn! Jösses så jetlaggad jag är, brukar inte va det men denna gången är det heeelt extremt! Så trött och så seg och så konstig känner jag mej. Märkligt! Kan inte riktigt beskriva känslan. Hoppas det lägger sig tills imon!

Kolla håret! Hur snyggt?! Färgade och klippte igår och som jag har längtat… Dock fick vi denna gången göra om det. Blwv först inte nöjd med resultatet alls och så kan det bli ibland meeeen då Vickan är världens bästa frisör gjorde vi om det och det blev underbart! Jag trivs så bra i dessa färgerna verkligen! Åh vad jag älskar det!

Nu ska jag vila lite, så jag gör mig redo för att käka middag hos svärföräldrarna ikväll!

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!