Vårfavoriter!

 

Klänning här (klick!) 

Klänning här (Klick!)

Pyjamasskjorta här (Klick!)

Pyjamasskjorta här (Klick!)

Linne här (Klick!) || Liknande byxor (de på bilden är slut ) här (Klick!)

I samarbete med Madlady!

God morgon måndag! Jag börjar äntligen komma i fas här hemma igen och jag välkomnar min absolut första riktiga arbetsdag som egenföretagare idag! Känns sjukt galet faktiskt men såå såå spännande. 🙂

Känns helt rätt att kicka igång denna måndag med en kod till er i samarbete med Madlady! Ni får 20% på allt (förutom Fila och rea) med kode SOPHIA20 till och med 29 mars 🙂 Hur grymt? Den vita klänningen ovan påminner galet mycket om den ni alla frågade efter som jag hade på mig i Vietnam, den är fantastiskt. Happy shopiing så hörs vi sen 🙂

 

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!