Dagens schema!

Första arbetsdagen gjord igår, som helt egenföretagare. Det känns fortfarande helt jäkla sjukt, men så fruktansvärt härligt! Jag känner mig så fri, jag kan liksom andas. Det är ju detta jag Alltid strävat efter, just precis denna känslan. Jag har ju alltid sökt efter ett jobb där jag kan jobba oavsett vart jag befinner mg i världen. Det har jag nu. Vad tusan hände?!

Jag har äntligen landat lite hemma också, helt sjukt va denna jetlaggen satte sig. Dessutom har jag haft problem med magen i en veckas tid. Men det har också börjat reda ut sig nu, tack snälla! Nu inväntar jag bara VÅR!!! Att det kommit typ 1 dm snö inatt va inte det jag hade räknat med, VÄCK VÄCK!

Jag har en så härlig dag framför mig! Olika saker hela tiden. Kolla bara 🙂

Dagens Schema

 • Promenad med Märta
 • Vara med i min kompis Tessans podd TAIMAT och snacka om mig, återkommer när avsnittet är ute
 • Påbörja redigering av Vietnamvideo del 1 (ni anar inte hur mycket filmer jag har från denna resa)
 • Fota med Casandra
 • Fira egenföretagarlivet med Casandra ikväll på Pinchos med mängder med mat och alkoholfria drinkar.

UNDERBAR DAG!

Har dessutom fixat nytt gymkort, jag känner mig rätt peppad på en nystart på gymmet nu faktiskt 🙂

Glad tisdag! PUSS! <3

Byxor Vietnam || Linne här (Klick!) (adlink)

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!