Glad påsk!

Trosor här (klick!) || Toppar här (klick!) (Annonslänk)

Alla dessa högtider har en mening.. jag tror vi glömmer bort dom lite i all present och pengahets men vi menar väl, hela hela tiden! Julen har julklapparna och påsken har påskäggen men något har båda dessa gemensamt. Gemenskapen! Vi får möjlighet att vara ledig ( nästan alla iaf), göra det vi känner för, umgås med dem vi älskar och framförallt, vara lediga! Påsken är min absolut favvohögtid för ajg älskar allt som har med godis att göra, men jag älskar det också för att våren börja komma, det är ljusare ute och luften börjar blir varmare. Sånt kan jag ta in i dag. Det kunde jag inte för cirka 3 år sedan. Då hade jag mest fokus på vilken dag jag skulle tillåta mig själv att äta påskäggen jag fått och samtidigt hålla koll på träningen, räkna kalorier och att målvakten var 65 kg! Det fanns varken tid eller energi till att faktiskt njuta av allt vad påsken innebar, heller inte att ta in de ljuvliga vårtecknen eller andas in den bästa luften på hela året, våren – är – på – gång – luften!

Så jag tänkte påminna er idag! Att njuta till fulla av det ni har, dels det ni själva besitter, era fantastiska kroppar och personligheter, men också det som hela tiden pågår i er omgivning. Er familj, era vänner, livet! Släpp allt du inte har och allt du måste, låt dig själv vara du, och som du är just nu! Kanske är detta början på att låta dig vara det för alltid <3

Glad påsk fina du!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hehe jag köpte faktiskt just dessa för att prova, men det är nog inte min grej. Tack för svar kram!!

  Helena Skarph 2018-04-10 09:44:10
  Svara
 • Åh jag önskar att jag oxå tyckte sådana trosor är sköna , så snygga ju! För mig är det ett mysterium hur ngn kan tycka att det är skönt med trosor som sitter in i röven så haha, men man kanske vänjer sig?

  Hs 2018-04-07 13:00:59
  Svara
  • Svar på Hss kommentar.

   Så länge dom inte är ”Vassa” om du förstår vad jag menar då. Jag älskar dessa och älskar att de går högt upp över höfterna 🙂

   fiiaan 2018-04-09 18:39:45
   Svara
 • Glad påsk på dig fina! <3

  Molly Olsson 2018-04-01 08:41:13 http://finest.se/hlsofreak
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!