Tapasnight!

Lyckan att det är så ljust på kvällarna nu att man kan få såhär fräscha bilder klockan 19 på kvällen, en bloggares lycka typ 😉

God morgon på er och hej april! Alltså hur härligt!? Igår värmde nästan solen lite grann till och med och nu går det ju skiiitsnabbt tills allt är utslaget, det gäller att passa på att njuta av varenda sekund av våren, den är nog trotsallt min absoluta favvoårstid!

Påsken var härlig, men mer om den imorgon tänkte jag! Gårdagen spenderades hemma med jobb, lite pakethämtning, en underbar promenad på stranden med Vickan (min frisör) och hennes dotter, lunch hos svärisarna för att sedan avsluta med Tapas hemma. Nu tackar vi julmat/påskmat för ett tag framöver och rullar fram grillen och slänger ihop sallader och sånt istället tycker jag! Som jag ska njuta av att ha en uteplats i år också, vilken vår/sommar det kommer bli! jag har en känsla av att det kommer bli den bästa någonsin! Aeee nu blir jag sådär exalterad igen! Får bli en promenad med Märta efter kaffet och vårskrik en bit ifrån där alla bor tror ja!

PUSS! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!