Påsk i bilder!


Gul klänning här (Klick!)

En härlig Påsk i bilder, helt klart! Min favvohögtid är faktiskt påsken, i alla fall just nu! Den har änså länge inte sådär superstor press på sig, köphysterin är ej helt enorm och man äter enormt mycket gott som jag tycker om 😉 Whats not to like liksom!

Blev ett och annat påskägg, påskmat och allmänt mysigt häng med familjen. I vanlig ordning blir jag så otroligt avslappnad när jag kommer hem till skogsparadiset. Denna gången somnade jag 1,5 timme, rakt upp och ner, utan att ställa klockan eller något sånt. Så himla skönt och förmodligen väldigt välbehövligt 😉

Hur var er påsk? 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!