Tips på bra smoothiemixer!

Godmorgon hörrni och godmorgon härliga, våriga fredag!

Gårdagens frånvaro berodde på inget mindre än en extrem migrän. Jag kände av redan i onsdags hur jag fick nedsatt syn på ena ögat, sjukt obehagligt! Men det kopplade inte förens igår när jag vaknade med extrem huvudvärk att det va anledningen, till migränen alltså. Så igår vart det vila. Jag piggnade på mig på kvällen och då smakade Rasmus hemmagjorda burgare underbart! Resten av dagen hade bestått av lite godis och ännu mindre smoothie.

Här om dagen hade jag sönder min andra mixer sen jag flyttade hit, jag fattar inte vad jag gör men en sak vet jag, billigt skit funkar fan inte om man gör smoothies som är frusen och leta Face it, vi bor i Sverige och hur ofta har vi tillgång till god färsk frukt att göra smoothies av! Så jag köpte en ny mixer här om dagen, en svindyr! Men ack så jävla bra! Ni hittar den här! (Adlink)

Jag gör ju mycket smoothies och denna har ett program som är helt till för att mixa frukten. Du trycker bara på knappen och så sköter den sig själv samt stänger v sig själv när det är färdigmixat! Perfekt! Den är till och med tillräckligt stark för att krossa is! Så dagens tips för er som letar mixer och vill ha en grym sådan!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!