Min helg i bilder

Vilken helg jag har haft! Det kändes i kroppen att det inte funnits tid för vila, och jag älskar ju sånna helger. Men ju äldre man blir (närmare 30 vill säga) desto mer känner man att iaf en dag i veckan behövs hållas oplanerad och tid för vila. Sen att det inte alltid blir så, det är ju en annan femma 😉

Marinblå klänning här (Klick!) (adlink)

Helgen startade med solsken, ajaxdoftande hus och grillpremiär. Det är något speciellt med våren, man är så jävla tacksam! Man tar inte solen för givet och den gör en så enormt glad. Från snö i onsdags till att termometern visat hela +20 grader i helgen, ren lycka!

Grillat smakar extra gott i början av säsongen också, eller hur? En otroligt trevlig helg med min allra bästa vän och våra respektive, det kommer det bli fler kvällar av, det lovar jag mig själv! <3

Gul jacka här (Klick!) || Svart basicklänning här (Klick!) || Gula skor här (Klick!)

Jag ska odla jordgubbar till sommaren tänkte jag, plus lite annat. Typ spenat och sånt kanske? Därför va vi i lördags iväg och köpte pallkragar och jord och fixade i ordning det. Vad håller på att hända? Trädgårdsmästare Fia liksom…

Sen blev jag mitt självaste jag igen, drog in och filmade samt fotade dessa fantastiska plagg i samarbete med Trend House som var uppe på instagram i helgen, älskar de gula skorna såååå mycket. Hur snygga är dom inte?! Dödstrött därefter såklart, gjorde jag hemmagjord pizza och kollade på Fullt Hus tills Ralle Panel kom hem från jobbet… Myslördag!

Svart byxor här (Klick!) || Vit basic t-shirt här (Klick!) || Skinnjacka här (Klick!)  (annonslänkar)

Bilen rullade redan klockan 08:00 i söndags. Destinationen var ovanligtvis…. Häslleholm. Här möttes jag av fantastiska Salong Mineral, grymt duktiga tjejer som jobbar på salongen samt min partner in crime, Mariette, som skulle fota mig under dagen. Det blir lite reklam för salongen samt lite kroppspositivt för mig 😉 Lite behinde-the-scens-foton får ni njuta av här uppe tills jag får de riktigt bilderna 🙂 Imorgon ska jag och Mariette fota igen, fast denna gången på stranden och förhoppningsvis i solsken 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej, vad har du för storlek i den marinblå klänningen? Och hur sitter den runt dina höfter? Tajt? Löst?

    A 2018-07-08 19:47:30
    Svara
  • Vad har du för storlek på gula jackan ? Är dom små eller stora i storleken ?

    Mikaela 2018-04-17 08:45:08
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!