Jag trodde verkligen jag skulle få mer tid…

Byxor här (Klick!) || Liknande kimono här (Klick!) || Skinnjacka här (Klick!) (annonslänk)

Tid. Jag trodde verkligen det skulle vara något jag skulle få mer av när jag blev helt egenföretagare… Men njaa, man lurar sig själv lite där. Man lyckas fylla upp tiden man vanligtvis jobbade på TM med helt andra saker… Dessutom har jag ju ett jobb att sköta även om det är hemifrån. Men jag älskar friheten. Jag vet vad som ska bli gjort och jag får själv välja när et ska göras. Filmas, redigeras, bloggas, skriva texter, fakturerar, bokföras… Ja allt det där. I just loove it!

Gårdagen va fantastisk. En sån perfekt dag i ett vårigt Halmstad. Det var tänkt uteservering denna kväll men den var stängd och tur va väl det för satan va det kan blåsa i denna stad. Efter jobb hemma och en fika i stan med Casandra mötte jag upp underbara tjejer för att käka på ett utav Halmstads bästa ställen, The Bulls. Liite överskattat har jag alltid tyckt att det har varit och dcet tycker jag nog fortfarande, hela deras approach liksom. Men maten är verkligen grym. Jag och Ingelise käkade charkbrickan och Millan njöt av hamburgaren medans Linnea käkade blåmusslor. En fantastisk kväll med mycket snack och skratt med nyfunna vänner och svägerskor helt enkelt. Det måste det bli mer av.

Strax ska det i en släng färg i håret, sen ska jag bokföra med Ingelise, påbörja ett nytt jobb där jag ska skriva ett blogginlägg för företag och sen blir det fotografering med Mariette ikväll. Minst lika bra dag. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!