Hemligheter…

Inlägget innehåller annonslänkar!

Heeeej och godmorgon fina ni! Verkligen ledsen för dålig uppdatering men jag håller på att flytta min blogg och visste därför inte om jag kunde blogga under tiden. Jajemän, its true, den ska flyttas till något stort. Vart den ska flyttas håller jag ännu lite tyst om men  jag är såå otroligt taggad på denna flytten och få möjligheten att satsa på bloggen riktigt mycket nu. Här har det krånglat alldeles för mycket den senaste tiden och både ni och jag börjar bli trötta på det 🙁 Såå det kommer bli uppdatering lite från och till under en period, men sen hörrni, då jävlar!

Hoppas ni har en fin start på helgen. Jag mår sådär. Rasmus har smittat mig med sin förkylning och jag känner mej inte alls pigg. Hostar, ont i bröst och huvud med mera. Nu vill man ju inte vara sjuk?! igår var det ju för tusan 28 grader i solen, så härligt. Jag vill allra minst vara sjuk nu!

Idag väntar det Babyshower för min fina svägerska och efter det kommer eventuellt min lillebror på besök till Halmstad, beroende på hur jag mår. Va längesen jag träffade honom nu så jag hoppas verkligen jag mår tillräckligt bra så han kan komma hit!

Nu har jag sutit här och försökt göra ett Collage till er på snygga kläder som jag just nu inter har råd att köpa då jag har brist på bilder från den senaste tiden men jag lyckas fan inte! Helvete så irriterande. Men då ni brukar gilla när jag tipsar om kläder så kommer här några olika på önskelistan just nu, denna månaden blir det knapert i plånboken så drömma får man väl göra så länge 😉 Vad vill ni förresten att jag ska tipsa om i klädesväg? Ge gärna tips 🙂

PUSS!! 🙂

Klänning här (Klick!)

Klänning här (Klick!)

Kimono här (Klick!)

Klänning här (Klick!)

Klänning här (Klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Följer med dig och din blogg vart det än bär av 🙂 du e grym!

    Clara 2018-04-21 10:22:29
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!