Himmelriket för håret!

Godmorgon hörrni! Jag sitter i skrivande stund med en härlig färginpackning i håret efter ett så härligt Yogapass i morse. Jag försöker slänga i en färginpackning en gång i veckan och det är verkligen himmelriket för oss med färgglatt hår! Dem funkar även om man bara vill få en cool färg i hårt för en tid men slippa färga det. They are magical!

Ni är många som undrar hur jag bevarar färgen i mitt hår mellan färgningarna. Jaaa, man blir ju för fan ruinerad om man ska gå till frisören direkt när håret börjar bli lite dassigt. För det blir det ganska snabbt även om man färgar tycker jag. Jag tvättar håret två gånger i veckan varav en gång i veckan gör jag denna rutin nedan.

Min hårvårdsrutin för att bevara färgen

Steg 1. Först tvättar jag håret med schampoo och låter det torka. 

Steg 2. Slänger i färginpackningen (jag använder denna ) (annonslänk) i torrt hår och låter sitta i cirka 1 h.

Steg 3. Sköljer ur i varmt vatten, i med avslutande balsam och skölj ur allting noggrant.

Steg 4. Handukstorkar sen håret och har i olja och värmeskydd (detta) (annonslänk) om jag ska platta eller locka 🙂

Färginpackningarna finns i alla möjliga färger. Jag har tidigare använt både lila och rött men givetvis finns dem i helt ”vanliga” färger också, så som brunt! 🙂 Ni hittar alla här (Klick!) (annonslänk). De är Cruelty Free och helt veganska!

I helgen blir det lugnt. Ikväll ska jag medverka som kroppsmålad modell på Pernillas Vernissage på Punchs årspremiär och resten av helgen ska spenderas att få klart mitt kontor. Äntligen ska det bli färdigt. Sooom jag längtat!

Vad har ni för planer i helgen? <3

PUSS!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Wow! Precis ett sådant råd jag behöver just nu, tackar! Gör precis som du, yoga som känns bra kombinerat med stretching, det som känns bra är ofta det. Jobbar i helgen så jag tar helg på söndag kväll istället jag! Kram

  Malin 2018-04-27 23:18:44 http://malinjogård.com
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Ohh underbart! Tack snälla!
   Jaa men visst, yoga är helt underbart!!! Ha en underbart mysig helg!

   fiiaan 2018-04-27 23:21:20
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!