Landar i sängen med rabattkod!

Kvällens fina!

Hoppas ni haft en härlig helg? Min har varit prima, ska berätta mer om den i veckan 🙂

Nu landade jag precis i sängen! Har hållt igång hela dagen med start med Yoga i morse till att jobba, städa ur det sista i lägenheten med mera. Rasmus har äntligen tapetserat mitt kontor och hörrni, det blir så jäkla fint! Längtar tills jag får visa er det färdiga resultatet! Världskartan som tapet gjorde verkligen magi 🙂

Nu ska vi bara grilla ikväll, jag är helt jäkla slut och imon hade jag tänkt låta bli att ställa klockan! Vaknar visserligen klockan 7 ändå, men det är ändå en speciell känsla att skippa ställa klockan! 😉

I samarbete med Trend House har ni 20% rabatt på allt på sidan till och med klockan 00:00 imon, använd koden FIA20 🙂 visar upp några av mina favoriter nedan! Alla klänningar är verkligen faktiska!

Klicka här för att se samtliga klänningar!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!