Självkärleksmåndag – Klipper bort storlekarna på mina kläder!

Vem bryr sig om storlek, egentligen? Det är bara ett dumt påfund för att enkelt kunna markera passform. Inget annat!

Så jävla sant! Dessvärre lägger vi alldeles för mycket energi på storlekar och diverse siffror som våra kroppar ska passa in under. Hur gjorde jag för acceptera att jag behövde större storlek i kläder efter att jag tillfrisknat från min ätstörning? Hur gör man för att inte bry sig om storlek alls? Huvudsaken är ju att kläderna sitter bra och att du trivs i dem. So what om du trivs i en S eller XL !

Tipsen nedan är till er som frågat mig under så långt tid <3 och Glöm inte bort att kolla på Mitt senaste Youtube klipp där jag pratar om just detta samt klipper bort storlekarna på mina kläder 🙂

Behöver ni följa tips nummer 3 har jag just nu 20 % rabatt att ge er här (Klick) med koden FIA20 🙂 Gäller till och med 00:00 inatt! Kommer ge er fler tips kommande dagar, lovar! 🙂

Hur accepterar man sin storlek i kläder?

 1. Köp kläder i rätt storlek! Jag köpte alltid för små kläder för att ha plaggen som en morot till att gå ner i vikt och att de en dag förhoppningsvis skulle passa. Sluta!
 2. Storleken är precis som vikten, helt oviktig! Vem bryr sig om storlek, egentligen? Det är bara ett dumt påfund för att enkelt kunna markera passform. Inget annat! Liksom vågen säger inte storlek någonting om dig som person. Så vad spelar det för roll om du har S eller XL eller allt där i mellan!?
 3. Köp nytt! Att acceptera en storleksförändring kan vara svårt, om man exempelvis precis tagit tag i sin ätstörning och börjat bli frisk, förändras kroppen i takt med ditt tillfrisknande och välmående. Stressa inte dig själv med att testa gamla kläder. Gör dig tjänsten och unna dig nytt. Ta dig ut på en shoppingrunda och handla nya kläder i din rätta storlek! Återigen, storleken betyder noll!
 4. Lägg tid och energi på dig själv! Va snäll mot dig själv och ge dig själv saker du tycker om. Självförakt är det slut med från och med nu och du ska börja acceptera dig själv idag, inte när du gått upp eller ner i vikt eller förändrat något annat. Gör saker som får dig att må bra, ge dig själv saker som får dej att må grymt!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!