Ångest och recept: Chokladbollar

Wow, detta är rekord för hur länge Finest har haft min blogg nere alltså. Jag har inte fått någon information alls men nu är den äntligen igång. Håll ut. I nästa vecka flyttar jag äntligen bloggen, ny portal och nya möjligheter och detta är riktigt stort. Kan inte berätta vart jag ska riktigt ännu men det kommer ni märka 😉

Idag har vaknade jag med ångest! Och att efter ha spenderat år med att försöka bekämpa ångesten de dagarna den kommer med jobb och dylikt har jag bestämt mig för att ändra på det. Att vaknar jag med ångest ska jag välkomna den och sen helt enkelt bara acceptera att den är där. Jag har också bestämt mig för att bara göra det jag känner för. Som idag har varit sova, baka chokladbollar, varit ute en sväng i trädgården med djuren och städat huset.<3 Nu blir det Astrid Lindgren i soffan och att invänta min Rasmus och ikväll blir det sushi. Som jag längtar extra mycket efter honom de här dagarna, jag ska krama ihjäl honom när han kommer hem typ <3

Bikinitrosor här (Klick!) || Liknande bikinitopp här (Klick!) (min är från USA så vill ni slippa tull är denna minst lika snygg!) (Annonslänkar)

Klassika Chokladbollar

150 g rumsvarmt smör

1 1/2 dl strösocker

3 msk kakao

2 tsk vaniljsocker

2 msk kallt kaffe

4 dl havregryn

Gör såhär:

Blanda samtliga ingredienser till en välblandad smet. Se till så att smöret fördelas ordentligt så det inte bli klumpar. Rulla sedan till lagom stora bollar och rulla sedan i strössel, kokos eller pärlsocker. Jag blandade lite då jag tyckte det blev så färgglatt och härligt. 🙂

Glad fredag!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!