Yoga Morning

God förmiddag härliga och soliga lördag!

Jag har precis hoppat i bikinin och ska njuta av dagen i en solstol fram tills vi ska på släktkalas hemma i Värnamo ikväll. Mysigt mysigt! Vädret visa 20 grader i skuggan och det börjar knoppa och spricka upp grönska överallt i trädgården. Underbara tid på året.

Jag startade morgonen med en celsius och att rulla ut Yogamattan inne i kontoret. Solen sipprade in genom fönstret och jag fylldes utav ett sånt enormt lugn. Ångesten från igår var som bortblåst och jag känner inget annat än glädje när jag äntligen hittat Yoga som  min grejj att göra. Än så länge är jag svag så jag varierar stretch med styrka samt poseträning under mina pass. Inga krav, bara glädje, och jag bara totalälskar det! Det är så det ska vara. Träning, helt kravlöst och bara en enorm kärlek till träningen och till kroppen som utför. Jag hade aldrig någonsin kunnat göra detta i underkläder tidigare. Nu finns det inget bättre. Jag kallar det kroppspositiv Yoga.

 

Vill ni se ett pass där jag kör Yoga själv? 🙂 Kolla då klippet nedan 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Håller också på med yoga sen något år tillbaka. Mycket lugn sådan men börjat lite med mer fysisk också. Men viktigast är ju det där lugnet efter en stund på mattan och med sig själv bara. Viktigt för en som min utbränd hjärna och kropp.

    Och heja dig förresten! Har också testat de där ”kända” yogavideosen och hänger inte med för fem öre. ????

    Kan förresten tipsa om soulworkclub. Blandning av yoga/styrka/meditation och lika viktigt med insidan och lugnet som med styrka med mera. Tips! ???? Tack för all fin inspiration och pepp!!

    Elin 2018-05-05 13:09:44
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!