Recept: Saftigt Banan och Valnnötsbröd

Vet ni hur mycket tacksamhet och lugn jag känner för att få vara ledig på helgerna framöver?! Jag hade så extremt mycket ångest i slutet på TM, just för att jobba helgerna och idag är jag så galet tacksam att jag får jobba hemma och vara fri när min sambo är det <3 Jag har liksom jobbat helg sen jag var 18 år, det var fan dags att vara ledig helgerna framöver nu, enormt härligt 🙂

Nu ligger jag i sängen och drar mig med en kopp kaffe, ska strax tassa upp och klä på mig för att möta upp svärföräldrarna att nere  på söderpiren vid havet för frukostbuffé! Resten av dagen är oplanerad, solen ska visa sig så då ryker bikinin på. Precis som det ska vara en sån där härlig vårdag i början av maj!

Skulle jag inte käkat frukostbuffe hade jag bannemej ställt mej och bakat detta nedan, något ni börja njuta av till frukosten idag 🙂

Saftigt banan och valnötsbröd

6 dl havregryn som du mixar till mjöl

2 stora bananer

4 tsk bakpulver

2 msk vaniljpulver

2 msk smält kokosolja

1/2 dl mandelmjölk

1 tsk salt

2 msk honung

1 dl hackade valnötter ( behövs lite för topping också)

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa sedan havregrynen till ett havremjöl. Därefter mosar du bananerna i en bunke. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke och blanda sedan ihop allt, inklusive bananerna. Smöra eller olja en brödform och smeta ut smeten i formen. Toppa med lite hackade valnötter och grädda sedan brödet längst ner i ugnen i 30-40 minuter. Låt svalna lite innan det serveras. MUMS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!