Vardagsrummet och kontoret runt!

Inlägget innehåller annonslänkar!!!

Hej allihopa! Hoppas ni haft en underbar helg! Jävlar vilket väder vi har haft, helt amazing sommarväder!!! Nu hoppas jag det stannar för resten av sommaren, hade vart underbart med en kanonsommar nu när man äntligen kommer kunna njuta av den lite 😉

I förra veckan flyttade vi ju vårt vardagsrum och i samband med det trillade såååå mycket frågor in kring allt vi har där och vart allt är köpt! I samma veva blev ju mitt kontor redo och då var tapeten och all inredning där inne en stor snackis så jag tänkte ; Varför inte göra en Youtube video om det och visa allt samt länka till samtliga och liknande produkter här i bloggen?! Sagt och gjort, här nedan har ni videon på Youtube av vardagsrummet och kontoret och ännu längre ner hittar ni bilder och länkar till allt 🙂  Kolla gärna videon för jag berättar mer om allt just där 🙂

Enjoy!!

Vardagsrummet

Soffa här (Klick!) || Gröna Plädar från Söstrarna Grene || Sittpuff i skinn här (Klick!)  (annonslänk)

Kuddar här , här  och här  (Klick!) (Vissa kuddar kommer från Fynda i Falkenberg och de har dessvärre ingen hemsida men ni hittar några av de på bilderna samt liknande ovan) || Liknande ananaslyktor här (Klick!) ( De jag har är också från Fynda i Falkenberg) || Surfbräda Pappas gamla || Ljusslinga på surfbräda här (Klick!) (annonslänk)

Liknande matta här (Klick!) ( Även mattan är från Fynda i Falkenberg men på länken hittar ni flera st liknande i samma stuk) 🙂 (annonslänk)

Arbetsrum/Kontor

 

Liknande sammetsfåtölj här (Klick!) ( Just denna är från Söstrarna Grene som inte har någon webshop) || Tapet här (Klick!) || Stringhylla (Arbetsbänk/skrivbord) här (Klick!) (annonslänk)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hejj! VÄrldstapetslänken fungerar inte, kan du säga vart den är köpt så kan jag googla? LYcka till med bloggflytten! mvh

    Malin Jogård 2018-05-10 05:43:50 http://www.malinjogard.com
    Svara
  • Hej, länken till världskartetapeten funkar inte, kan du säga var den finns så kan jag goooogla? Lycka till med bloggflytten!mvh

    Malin Jogård 2018-05-10 05:42:55 http://www.malinjogard.com
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!