Jag är den nya bloggaren på Metro Mode!

Heeeeeeej allihopa! Det är med så mycket pepp och så mycket pirr i magen och ett skinande, strålande leende på läpparna (Ni ba: Okej Fia, vi fattar, du är glad) som jag äntligen kan meddela att jag är Metro Modes nya stjärnskott ( om man nu får kalla sig själv så ;)??). Jag har ju varit lite hemlighetsfull den senaste tiden men nu kan jag äntligen välkomna er hit och till en fullt fungerande hemsida! FINALLY säger vi på den.

Så jaaa, det är här ni kommer hitta mig hädanefter. Det kanske inte funkar att skriva www.fiiaan.se för alla ännu men de omdirigerar sidan och det kommer snart funka att skriva ert gamla hederliga fiiaan.se och per automatik hamna här! Jag kommer reposta en välkomstintervju som jag gjorde med Metro tidigare för att välkomna er nya som gamla läsare 🙂

NU KÖR VI!!

Okej låt oss snacka vädret. Jag tror inte jag är den enda som vill att det ska hålla i sig för HUR HÄRLIGT?! Termometern visade närmare 30 grader igår och jag stressjobbade på förmiddagen för att kunna ta mig ut i solen i några härliga timmar. Och härligt, det var det minsann. <3

Bikinitopp här (Klick!) || Bikinitrosor här (Klick!) || Kimono här (Klick!) || Jeansshorts här (Klick!) (annonslänkar)

Sånna här dagar älskar jag verkligen friheten att bo nära havet. Jag känner bara känslor som ”herregud jag vill aldrig någonsin flytta härifrån”. Vi åkte ner till havet framåt kvällen och badade med Märta. Hennes första gång att bada i havet, och hon totalälskade det. Det var ljummet i vattnet och jag hade lätt kunnat bada själv, men hade inte räknat med så varmt och västra stranden är inte the place to swim naked om man säger så 😉

Tröjja med pärlor här (Klick!) || Rosa byxor här (Klick) (annonslänkar)

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!