En liten hemlighet till goda burgare!

Vi bara grillar och grillar känns det som. Vår grillsäsong började redan i April och nu när man bor i hus bör man utnyttja grillsäsongen maximalt kan jag tycka 😉 Fast häromdagen varierade vi oss lite, grillade lax istället 😉

Men igår var det dags att bjuda över vänner på grillkväll och bjuda på Rasmus välkända, hemmagjorda burgare. När vi dejtade minns jag att jag sa att jag är en hamburgeälskare. Det är det jag i stort sätt alltid väljer att käka när jag är ute och äter. Jag menar, finns det något godare än en rejäl krogburgare med massa pommes till? Well I dont think so. Han bjöd i alla fall på dem på vår andra eller tredje dejt och I was hooked om vi säger så 😉

Liknande Kimono här (Klick!) (Min är från USA) || Byxor köpta i Vietnam (annonslänk)

Jag ska verkligen lirka ur honom receptet och skriva till er här inför grillssäsongen nu, för dom är helt underbara. Jag vet i alla fall att en av hemligheterna är Sweet Baby Rays Barbecuesauce !!! 🙂

Vad grillar ni helst!? Dela gärna med er av tips då grillen kommer gå varm här i sommar och variation mår man ju bra av 😉

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!