Aha, bor du i Halmstad? Då hänger du mycket på Tylösand?

Inlägget innehåller annonslänkar!

Ehmm Nej!? Den ständiga frågan man får när okända människor får reda på att man bor i Halmstad på heltid. Nej, Halmstad är proppfyllt med betydligt vackrare platser än just Tylösand. Och definitivt på sommaren, då ligger alla som packade sillar, dricker öl och super sig fulla lagom till klockan 15 när after beachen börjar. Tylösand kan absolut vara superkul och jag hade en av mina roligaste somrar förra året och spenderade mycket tid där. Men för att klargöra, det finns trevligare ställen. Typ som denna lilla pärlan som vi hade helt för oss själva igår.

Vilken kväll det blev. Solen lyste med sin frånvaro stora delar av dagen. Jag hade beställt picknick men såg verkligen inget hopp från vädergudarna till att uppfylla det. Men framåt sju började det klarna upp. Jag var alldeles för trött för att åka och handla picknick. Så min kärlek föreslog sushi, köpa med sig det och åka ner till stranden. Herregud vad jag älskar honom. Vilken kanonidé! Vi har fått någon dille på sushi med, äter det flera gånger i veckan. Svindyrt men värt det. Älskar att lägga pengar på god mat. Ålderstecken kanske? 😉

Liknande byxor här (Klick!) (mina absoluta favvobyxor of all times är slut men ni hittar massa liknande i länken :)) || Rosa jeansjacka här (Klick!) (annonslänkar)

Vilken kväll det blev. Sushin smakade extra gott ihop med havsdoften och att ha han den där älsklingen bredvid sig i allt detta gjorde det hela svårt att ta in. Tänk att jag skulle träffa honom till slut. På eurostop av alla ställen? Att jag skulle ragga upp en målare som gick förbi och spanade ett tag. Ja Sophia, det gjorde du minsann bra 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!