Det är viktigt att känna sig bekväm i sina underkläder! – Underklädesbonanza!

Inlägget innehåller annonslänkar!

Godmorgon härlig söndag! Alltså vilken helg jag har haft,och den bara fortsätter idag med 🙂 Så mysigt! Flisan och dom kom ju igår och ja, vilken dag! Ska visa mer efter inhelgen, har ett så smarrigt recept till er också att slänga på grillen!!

Nu till något viktigt. Eller ja, något som ni verkar tycka är väldigt viktigt iaf 😉 Och det är klart det är viktigt! Det är viktigt att känna sig bekväm i sina underkläder! Nu ska jag inte säga viktigt fler gånger, lovar 😉 Men ni är många som undrar om underkläderna jag bär, vart jag köper dem, storlek och så vidare. Så självklart kändes det givet att sammanställa detta i ett inlägg som ni kan få ta del av 🙂 Kanon, eller hur? Så nedan kommer ni få bilder och länkar dit trosorna finns att få tag i samt vilken storlek jag har 😀

Samtliga trosor hittar ni här (Klick!) ( De är av samma modell, bara olika färger), storlek M  || Rosa Spetstopp här (Klick!), Storlek M || Blommig spetstopp här (Klick!), Storlek M || Liknande kimono här (Klick!) (Den jag har på bild är dessvärre slut) (annonslänkar)

Trosorna ovan är mina absoluta favvotrosor. Så snygga och jag älskar att de tar sig upp lite över höfterna. Jag trivs otroligt bra med den formen måste jag säga. Dessutom är det alltid 3 för 179:-, kanonpris. De är i lite silkesaktigt tyg och sen spets i kanterna samt bomull mellan benen. Bra för fiffi och om man inte gillar spets!

Samtliga trosor på bilderna ovan hittar ni här (Klick!), storlek L || Spetstoppen är desamma som de ovan

Dessa trosor har varit mina räddare i nöden sen jag var liten. Jag har använt dem alltid och jag totalälskar dem. Så sköna, snygga och grymt prisvärda. Perfekta när man har mens också skulle jag säga. Då vill man ju gärna ha bekväma trosor på sig. I alla fall jag. Jag tror att man kan beställa dem online nu till och med, via någon organisation eller ett företag 🙂

Spets-bh här (Klick!), storek L|| Liknande trosor här (Klick!)  storlek 10 (M) (annonslänkar)

Dessa underkläder använder jag sällan men jag vet att ni frågat efter dem när jag har lagt upp bilder. Jag är inget fan av helspets i trosor egentligen, tycker det är fett obekvämt för fiffin 😉 haha. But thats me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!