Glädjens helg i bilder

Man skulle kunna sammanfatta helgen med två ord, glädje och energi… och mat. Okej, tre ord. Vilken helg jag har haft hörrni. Maten har varit magisk, sällskapet likaså och vädret kunde man inte fått bättre heller. Den ultimata helgen kan man säga.

Lördag:

I lördags dök Flisan och Daniel upp vid 13 tiden och det blev miljontals kramar typ. Flisan bor i Stockholm så vi ses väldigt sällan. Men som jag sa till henne, vår relation är egentligen väldigt lyxig. För när vi ses, så ses vi verkligen. Då spenderar vi flera timmar ihop, i vissa fall dygn. hade man setts oftare hade det ju blivit några timmar hit eller dit liksom. Jag är enormt tacksam för vår vänskap. Hon är mitt lilla energirknippe!!!

Finaste långklänningen här (Klick!)  (annonslänk)

Vi åkte direkt ner till stranden för att grilla korv och bara chilla. Solen värmde, helt fantastiskt vilket maj vi har haft hittills. Märta fick svalka sig i havet innan vi åkte vidare u till Riccardos för att käka glass! Alltså detta är den bästa italienska glassen. Ni bara måste prova! Jag har önskat mig glasstårta härifrån av Rasmus till min födelsedag! Mina favoritsmaker är After Eight och Körsbär 🙂

Det blev en sjukt intensiv dag men ändå full av chill liksom. Åkte hem, tog ett glas vin och satte oss i soffan och bara snackade. Av någon konstig anledning hamnade vi inne i kontoret där Flisan började testade mysset. De fina mjukisseten vi har på oss är dessvärre slut men ni hittar massa andra fina på länken nedan 🙂

Liknande mjukisset här (Klick!) (annonslänk)

Sen bestod resten av kvällen av en magisk grillbuffè som jag och Rasmus hade satt ihop. Fyllda champinjoner, kött, chark, kex, ost, majs, potatis, flera olika såser… Ja men ni ser ju, hur magiskt!?

Kvällen avslutades självklart med grillade marshmellows över öppen eld och att nästan alla somnade i soffan framför Eurovision. Hur konstiga var inte folkets röster dock. Att det helt plötsligt gick så dåligt för Benjamin menar jag? Vad tyckte ni om vinnarlåten? Njaaa, jag är inget fan av den faktiskt.

Söndag:

Söndagen startade med sovmorgon, ja till 8 😉 Gofrulle och Yotubefilmning innan Flisan och Daniel roadtripade upp mot Stockholm igen. Videon hittar ni snart på Youtube, en riktigt härlig sådan 🙂

Jag hann avnjuta några timmar i solen innan vi begav oss för att fira svärmor med grillat och mys. Hjälp så mycket gott jag har ätit denna helgen och så mycket som jag har skrattat alltså. Jösses, jag kommer leva länge på detta!

Gul klänning (Tyvärr slut i många storlekar :() här (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag blev så sugen på den Petite Tasha Floral Print hanky hem dress. SÅÅÅ snygg. Jag är dock 174 cm lång och en storlek 34 passar mig. Den ser lite kort ut, men det kanske är meningen? tror du en 34 hade passat mig med tanke på längden för dig?
  Tack <3<3

  Johanna Thomasson 2018-05-14 21:03:59
  Svara
  • Svar på Johanna Thomassons kommentar.

   Åhh det är jättesvårt att säga! Jag skulle tagit en storlek större så den blir lite längre! Den är ju lite kortare framtill och lite längre baktill! Men helt rätt val, den är så så fin ?

   sophiaanderberg 2018-05-15 07:35:14
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!